ERIKOISSIIVOUS JYVÄSKYLÄ JA KESKI-SUOMI

Siivouspalvelu Humalajoki tarjoaa myös laadukkaat erikoissiivoukset Jyväskylän ja koko Keski-Suomen aluella. Mikäli siivouskohde tai -tarve on poikkeuksellinen eikä muiden siivousyritysten rahkeet riitä – soita meille. 

Palveluitamme ovat muun muassa katto- ja julkisivupesut, yläpölyjen puhdistus, teollisuussiivous, rakennussiivous, kattolasien pesut sekä lattioiden kiillotukset ja vahaukset. Monipuolinen kalustomme ja ammattitaitomme taipuu lähes kaikkiin siivousalan tarpeisiin. 

Olemme joustava, pitkälle erikoistunut ja asiakkaamme toiveet huomioon ottava erikoissiivousten ammattilainen. Meillä on tarvittava kalusto ja osaaminen monipuoliseen siivoukseen ja pystymme täyttämään vaativatkin erityistoiveet ja vaatimukset. 

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKKAAT ERIKOISSIIVOUKSET JYVÄSKYLÄ JA KOKO KESKI-SUOMI

Ammattitaitoinen ja luotettava erikoissiivous alueella Jyväskylä, Muurame, Äänekoski, Hankasalmi, Viitasaari, Jämsä, Joutsa, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kuhmoinen, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia,  Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen ja lähialueet.