TEOLLISUUSSIIVOUS JYVÄSKYLÄ JA KESKI-SUOMI

Siivouspalvelu Humalajoki tarjoaa ammattitaitoiset ja laadukkaat teollisuussiivoukset Jyväskylässä ja koko Keski-Suomessa. Tarjoamme monipuoliset yrityssiivoukset teollisuuden tarpeisiin, ammattitaitomme kattaa myös siivouksen haastavissa kohteissa.

Teollisuussiivous vaatii aina vahvaa osaamista ja luotettavuutta. Tärkeä osa ammattitaitoamme onkin asiakkaan yritystoiminnan ja erityisten laatuvaatimusten ymmärtäminen ja hallitseminen. Kokemuksemme erilaisten yritysten kanssa toimimisesta auttaa meitä palvelemaan myös sinun yritystäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Hoidamme pienet ja suuret kokonaisuudet aina sovitussa aikataulussa ja asiakaslähtöisesti. Laitteistolla on tärkeä rooli onnistuneen lopputuloksen saavuttamisessa ja pidämmekin jatkuvasti huolta välineidemme nykyaikaisuudesta, kunnosta sekä puhtaudesta. Myös oikeanlaisten siivousaineiden käyttö kussakin tilanteessa yksilöllisesti on otettava huomioon. Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti, jotta pysymme ajan tasalla alan muuttuvista vaatimuksista ja säädöksistä.

Toimiipa yrityksesi sitten teollisuuden, elintarvikkeiden, terveyden, tutkimuksen tai kaupan alalla, räätälöimme tarpeisiisi sopivan, yksilöllisen kokonaisuuden. Liiketoimintasi on etusijalla ja siivouspalvelut rakennetaan sen ympärille.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKAS TEOLLISUUSSIIVOUS JYVÄSKYLÄ JA KOKO KESKI-SUOMI

Ammattitaitoinen ja luotettava teollisuussiivous alueella Jyväskylä, Muurame, Äänekoski, Hankasalmi, Viitasaari, Jämsä, Joutsa, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kuhmoinen, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia,  Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen ja lähialueet.