RAKENNUSSIIVOUS JYVÄSKYLÄ JA KESKI-SUOMI

Siivouspalvelu Humalajoki tarjoaa ammattitaitoiset ja laadukkaat rakennussiivoukset Jyväskylässä ja koko Keski-Suomessa. Ammattitaitomme kattaa myös siivouksen haastavissa kohteissa, missä on tiukat aikataulut ja puhtausvaatimukset. 

Hoidamme pienet ja suuret rakennussiivoukset aina sovitussa aikataulussa ja asiakaslähtöisesti. Huolehdimme niin rakennusaikaisen säännöllisen ylläpitosiivouksen, kuin rakennusten valmistuttua loppusiivouksen yhteisten tavoitteiden ja laatuvaatimusten mukaisesti. Liiketoimintasi on aina etusijalla ja siivouspalvelut rakennetaan sen ympärille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, kerromme mielellämme enemmän rakennussiivouksesta ja eri vaihtoehdoista juuri sinun yrityksellesi.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKAS RAKENNUSSIIVOUS JYVÄSKYLÄ JA KOKO KESKI-SUOMI

Laadukas ja ammattitaitoinen rakennussiivous alueella Jyväskylä, Muurame, Äänekoski, Hankasalmi, Viitasaari, Jämsä, Joutsa, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kuhmoinen, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia,  Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen ja lähialueet.